The Bricks

Vill du bo i Centrala Halmstad men ändå i ett lugnt läge med endast en kort promenad till Halmstads pulserande stadsstjärna ? Ett boende där du  finner ett lugn och njuter av din nyproducerade bostad med en tilltalande arkitektur som gör det lätt att koppla av ? Då har du kommit rätt!

The Bricks bjuder in till 16 bostadsrätter i olika storlekar där varje kvadrat optimeras till boende för olika skeden av livet. Radhuskänsla  i ett industriellt stuk. Bostäder där ett Skandinaviskt och industriellt materialval möter hemtrevligt och en utsida där tegel i olika nyanser möter grönska och liv.                                                                                                                                                                                          

The Bricks kommer att bestå av tre olika lägenhetstyper. 7 st tvårumslägenheter om 64 Kvm.  7 st lägenheter om ca 112 Kvm uppdelat i  två våningar, där möjlighet finns att påverka översta våningens planlösning. 2 st större lägenheter om 120 Kvm uppdelat i hela tre våningar.  Samtliga bostäder har tillgång till någon form av utemiljö i form av balkong och uteplats.

The Bricks byggs på gammal industrimark i centrala Halmstad där Lundgrens gjuteri tidigare låg och där det nu börjar formas ett nytt bostadskvarter. För att bevara sin historia byggs kvarteret i en industristil där husen går i olika dova nyanser av tegel . Halmstad är  trots allt en tegelstad som  till och med haft ett eget tegelbruk och det i samband med industrihistorian får sätta sin prägel på detta nybyggnadsområde! För att få in mer liv i området lovas mycket grönska runtom! Här finns allt för en fungerande vardag på nära håll som t.ex. skolor, nybyggd förskola, service, affärer och Halmstads Stora torg endast några få minuter bort.

Du kommer självklart att ha möjlighet att välja till  inredning och materialval så att vi kan skapa ett enastående hem efter dina önskemål som passar just dig! 

Intresseanmälan